• tags

  • چت , چت روم تهران , چت روم , چت فارسی , چت روم ایرانی , چت روم اصلی , اتاق چت چت و گفتگو , گپ و گفتگو , چت روم ایران ,عکس , تصاویر ,پاتوق سرا, تصویر , چت ایرانی , عکس های ,دی جی چت , چتروم , چت رم ,پاتوق چت
    صفحه ی اصلی فروشگاه چت روم
    پاتوق سرا

    تایید حمله اراذل و اوباش به استخر زنانه در تهران
    برچسب ها : , , ,

    نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی توضیح دیگری درباره جزئیات این حادثه نداد اما تاکید کرد: این اقدامات، تحرکاتی سازمان یافته برای ایجاد رعب و وحشت در جامعه است.
    ‘فاطمه آلیا’ نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: تعدادی از اراذل و اوباش که در روزهای گذشته به یک استخر زنانه در تهران حمله کرده بودند، دستگیر شدند.

    عضو فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا درباره این حادثه افزود: این اراذل و اوباش نتوانسته بودند به اهداف شوم خود دست یابند و با همکاری نیروی انتظامی به سرعت دستگیر شدند.

    نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی توضیح دیگری درباره جزئیات این حادثه نداد اما تاکید کرد: این اقدامات، تحرکاتی سازمان یافته برای ایجاد رعب و وحشت در جامعه است.
    بقیه در ادامه مطلب …


    آلیا افزود: با شروع اجرای طرح امنیت اخلاقی، تعدادی از اراذل و اوباش اینگونه اقدامات را برای مقاومت در مقابل قانون انجام می دهند.

    وی تاکید کرد: نیروی انتظامی و مسوولان قضایی باید قاطعانه با متجاوزان به حریم خصوصی افراد و برهم زنندگان امنیت اخلاقی و روانی جامعه برخورد کنند.

    پیش از این یک مقام آگاه در نیروی انتظامی در گفت و گو با سایت فردا، حمله اراذل و اوباش به یک استخر زنانه در تهران را تکذیب کرده بود.

    قبل از این براساس مطالب منتشر شده در سایت های تعامل اجتماعی، گزارش هایی درباره حمله گروهی از اراذل و اوباش به یک استخر زنانه در تهران و تعرض به زنان را منتشر کرده بود.


    این صفحه را به اشتراک بگذارید

     تاریخ تیر ۸م, ۱۳۹۰ با موضوع اخبار روز   1,636  ,   بدون نظر
    ارسال نظر




    تمامي حقوق براي پاتوق سرا محفوظ مي باشد | طراحی و کدنویسی : علی هدشی
    صفحه اصلي | انجمن | فروشگاه | تبليغات | تماس با ما
    پشتيباني توسط سرور ها