• tags

  • چت , چت روم تهران , چت روم , چت فارسی , چت روم ایرانی , چت روم اصلی , اتاق چت چت و گفتگو , گپ و گفتگو , چت روم ایران ,عکس , تصاویر ,پاتوق سرا, تصویر , چت ایرانی , عکس های ,دی جی چت , چتروم , چت رم ,پاتوق چت
    صفحه ی اصلی فروشگاه چت روم
    پاتوق سرا

    ریزش تونل خط ۳ مترو و سقوط دو دستگاه خودرو به داخل گودال
    برچسب ها : , , ,

    به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبری فارس«توانا» عصر دیروز در مسیر خط ۳ متروی تهران در اتوبان جوانه به سمت اتوبان نواب، حوالی پادگان قلعه مرغی، بر اثر ریزش زمین، گودالی عمیق ایجاد شد.
    این گودال به عمق حدود ۸، عرض ۳ و طول ۱۰ متر است؛ همچنین به گفته ماموران حاضر در صحنه وقوع این حادثه به دلیل آب‌گرفتگی ناشی از بارندگی روزهای اخیر و مجاورت مسیر تونل با جوی آب بوده است.
    در این حادثه دو دستگاه خودروی پراید و پژو در گودال ایجاد شده فرو رفتند که تا این لحظه خودروی پراید توسط ماموران آتش‌نشانی از گودال خارج شده و تلاش ماموران برای خارج کردن خودروی پژو نیز ادامه دارد.
    به گزارش توانا، این حادثه تلفات جانی نداشته است و تنها سرنشین خودروی پراید یک زن بود که در اثر حادثه دچار شوک شده است و صدمه جسمی ندیده است.
    همچنین یکی از سرنشینان خودروی پژو دچار مصدومیت شده است که ماموران اورژانس در حال مداوای وی هستند.
    تا لحظه ارسال خبر از حال سایر سرنشینان خودروی پژو اطلاع دقیقی به دست نیامده است.


    این صفحه را به اشتراک بگذارید

     تاریخ بهمن ۲۴م, ۱۳۸۹ با موضوع اخبار روز   224  ,   بدون نظر
    ارسال نظر




    تمامي حقوق براي پاتوق سرا محفوظ مي باشد | طراحی و کدنویسی : علی هدشی
    صفحه اصلي | انجمن | فروشگاه | تبليغات | تماس با ما
    پشتيباني توسط سرور ها